Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Lent – Citadel College

Lyceo Lent – Citadel College

Lyceo Lent – Citadel College

Lent Citadel College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Lent verzorgen we huiswerkbegeleiding op het Citadel College. We bieden je een rustige werkplek in een vertrouwde omgeving. Je kunt hier terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles. Er staat een enthousiast team van begeleiders voor je klaar om je alle hulp te bieden die je nodig hebt om goede resultaten te behalen op school. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Lent

Iedere leerling is uniek en de begeleiding wordt aangesloten op jouw behoeftes. We richten ons op het aanleren en versterken van studievaardigheden, waarbij we ook je sterke kanten zoveel mogelijk proberen in te zetten. We werken met vaste begeleiders, zodat we elkaar goed leren kennen en je je snel op je gemak voelt. Binnen de school hebben we ook contact met bijvoorbeeld je mentor, of een vakdocent. Dit doen we in overleg met jou om bijvoorbeeld een toets in te zien.

Daarnaast houden we dagelijks een logboek voor je bij. Hier staat in wat je die dag hebt gedaan, hoe dat ging en of er bijzonderheden waren. Je ouders kunnen online inloggen en dit lezen. We staan voor je klaar om je te helpen je vaardigheden te versterken, zodat je resultaten op school kunnen verbeteren en je meer zelfvertrouwen krijgt. Met de handvatten die je krijgt zal je op den duur weer zelfstandig kunnen worden, zodat je de begeleiding niet meer nodig hebt.

Contactgegevens

Griftdijk Noord 9 a
6663AA Lent

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht