Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Maarssen – Harmonieweg

Lyceo Maarssen – Harmonieweg

Lyceo Maarssen – Harmonieweg

Maarssen Harmonieweg – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Van basisschoolbegeleiding tot hulp bij de examens en van leren plannen tot gerichte coaching. Bij de zelfstandige vestiging aan de Harmonieweg zoeken we voor iedere leerling de beste hulp op maat. Deze mooie, lichte locatie midden in Maarssen biedt een fijne plek om te werken aan diverse studievaardigheden. Hierbij benadrukken wij de kracht van het individu en helpen we leerlingen op een coachende manier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Maarssen

Lyceo Maarssen heeft een licht en ruim lokaal waar huiswerkbegeleiding wordt gegeven. Daarnaast zijn er 4 bijlesruimtes. We helpen leerlingen uit Maarssen, Utrecht en omgeving om zelfstandiger te worden. Dit doen we door een coachende aanpak waardoor leerlingen zelf gemotiveerd raken. We hebben in Maarssen een divers docententeam staan, zodat er altijd een match is voor elke leerling. Ook leerlingen met faalangst kunnen we in Maarssen goed begeleiden. Dit doen we altijd middels een individueel maatwerktraject. Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je daarom met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Lyceo is en zodat de Vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Dichtbij school

Lyceo Maarssen ligt dichtbij de Rientjes Mavo, het Niftarlake college, RSG Broklede en het Broeckland college. Met al deze scholen hebben wij goed contact.

Diensten

We bieden diverse diensten aan zoals huiswerkbegeleiding, (online) bijles, examentraining, brugklasbegeleding en studiecoaching. Heb je interesse? Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail. Het algemene nummer van de vestiging is 0346 57 90 24.

Contactgegevens

Harmonieweg 1 A
3603BN Maarssen

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht