Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Nieuwegein – Anna van Rijn College

Lyceo Nieuwegein – Anna van Rijn College

Lyceo Nieuwegein – Anna van Rijn College

Nieuwegein Anna van Rijn College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan op het Anna van Rijn College. Zit jij op het Anna van Rijn College en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Dan kun je elke dag na schooltijd bij ons terecht. Er staat een enthousiast team van begeleiders voor je klaar om je alle hulp te bieden die je nodig hebt om goede resultaten te behalen op school. Leerlingen van alle niveaus en leerjaren zijn welkom! We zitten na schooltijd op de Albatros 1.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Nieuwegein

In de huiswerkbegeleiding helpen we je bij het aanleren van studievaardigheden, het vergroten van je zelfvertrouwen, het creëren van duidelijkheid en structuur en bieden we verdere hulp waar nodig. Omdat wij ons binnen de school bevinden, kunnen wij gemakkelijk met docenten overleggen om jou de juiste begeleiding te bieden. Daarnaast zullen we in een online logboek je ontwikkelingen bij houden, zodat je ouders thuis kunnen meelezen hoe je week bij ons gegaan is. Door allemaal samen te werken kunnen we ontdekken wat de beste manier is om jou te helpen. Vanzelfsprekend kun je altijd met je vragen bij ons begeleidersteam of de Vestigingsmanager terecht. Dit team ondersteunt je bij het plannen van je schoolwerk, kijkt samen met jou hoe je je V-uren nuttig in kan vullen en beantwoordt je vakinhoudelijke vragen. Met de handvatten die we je bieden, helpen we je overzicht te krijgen en zal je leren zelfstandig je huiswerk op een efficiënte manier te maken.

Wil je graag meer informatie? Loop na schooltijd eens langs of neem contact op via de e-mail of telefoon. We kunnen dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Albatros 1
3435XA Nieuwegein

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht