Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Nijmegen – Archipelstraat

Lyceo Nijmegen – Archipelstraat

Lyceo Nijmegen – Archipelstraat

Huiswerkbegeleiding in Nijmegen – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

De huiswerkbegeleiding en bijlessen aan de Archipelstraat zijn voor leerlingen van alle scholen toegankelijk. Omdat alle leerlingen anders zijn is er voor iedere leerling een eigen plan van aanpak. Hierbij houden we rekening met je sterke en minder sterke kanten. Er zijn veel verschillende begeleiders werkzaam bij ons met elk hun eigen expertise. Zo kunnen we je goed verder helpen als je vastloopt met je schoolwerk. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Nijmegen

Begeleiders helpen je met het maken van de planning, zo krijg je een goed overzicht wat je moet doen. Ook wordt er besproken hoe je je werk het beste kan aanpakken, je leert studievaardigheden die bij jou passen. Als het tijd is om te gaan wordt er met je nabesproken en kan je overhoord worden. In ons online leerlingvolgsysteem houden we bij wat je die dag gedaan hebt en hoe dit ging. Zo hebben begeleiders maar ook je ouders een helder beeld van de voortgang van de begeleiding.

Op onze locatie kunnen ook bijlessen en coaching-gesprekken plaatsvinden. We bespreken in een kennismakingsgesprek de verschillende mogelijkheden om erachter te komen welke vorm(en) van begeleiding het beste aansluiten bij jouw behoeften.

Wil je een keer komen kijken? Elke dinsdag hebben wij een inloopspreekuur van 17.00 tot 18.00 uur. Je bent van harte welkom!

Contactgegevens

Archipelstraat 292
6524LR Nijmegen

Specialisaties

Het Lyceo examenjaar, StudieKeuzeAdvies, Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht