Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Oss – Goudmijnhof

Lyceo Oss – Goudmijnhof

Lyceo Oss – Goudmijnhof

Huiswerkbegeleiding in Oss het de Goudmijnhof – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In het centrum van Oss zit de vestiging van Lyceo. Hier helpen we sinds 2011 leerlingen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken met huiswerkbegeleiding en bijles. Daarnaast bieden wij ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Oss

Door de centrale ligging, is het voor elke leerling uit de regio goed bereikbaar. Lekker makkelijk op weg van school naar huis. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar. Lyceo Oss is een kleinschalige vestiging met veel persoonlijke aandacht. Het team is veelzijdig en gedreven. “We hebben veel kennis van verschillende vakgebieden in huis, staan dicht bij de leerstof en zijn altijd betrokken bij onze leerlingen.”

Onze locatie

Lyceo Oss is goed bereikbaar voor leerlingen van het Maaslandcollege en de verschillende locaties van het Hooghuis. Hierdoor hoef je nooit ver te fietsen.

Kennis maken

Voordat je start met huiswerkbegeleiding of een van onze andere diensten kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Lyceo is en de Vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding. Wil je een keer langskomen om kennis te maken? Neem dan gerust contact op, wij zijn te bereiken op 0412 64 49 22.

Contactgegevens

Goudmijnhof 26 b
5348KJ Oss

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, faalangstreductietraining, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht