Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Oudenbosch – Markland College

Lyceo Oudenbosch – Markland College

Lyceo Oudenbosch – Markland College

Lyceo Oudenbosch – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Voor de drie ruim opgezette leshuizen van het Markland College in Oudenbosch biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles. In de vertrouwde omgeving van het Markland College bieden wij je een rustige werkplek. Een enthousiast team van Lyceo staat voor je klaar. We bieden je de hulp die je nodig hebt om zo het beste uit jezelf te halen!

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Markland College Oudenbosch.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Oudenbosch

Iedereen bezit verschillende talenten. Tijdens de begeleiding staan jouw talenten centraal. Daarnaast sluit de begeleiding aan bij jouw behoeftes zodat jij je zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Je stelt samen met de begeleiding een plan op. In dit plan worden verschillende doelen opgesteld; deze doelen zijn gericht op jouw behoeftes en talenten. Tijdens de begeleiding ga je met deze doelen aan de slag, de begeleider zal je hierbij ondersteunen en geeft je een duwtje in de rug wanneer jij dat nodig hebt. Tijdens de begeleiding zal er worden gewerkt aan nieuwe studievaardigheden, het maken van een planning of een lastig vak. Er zal gedurende het schooljaar gereflecteerd worden op de doelen om te kijken of ze al behaald zijn of dat er misschien nog extra aandacht aan besteed moet worden. Met als eindresultaat dat je in de toekomst beter in staat bent je huiswerk zelfstandig te doen. Jij zal je stukje bij beetje steeds verder ontwikkelen. Deze ontwikkelingen worden bijgehouden in een online logboek zodat je ouders ook op de hoogte zijn van jouw groeiproces. Daarnaast hebben we, doordat we in het schoolgebouw gevestigd zijn, nauw contact met de docenten en de mentor.

Samen willen we het verschil maken, met als gemeenschappelijk doel: je resultaten op school verbeteren en je zelfvertrouwen laten groeien. Wie bieden je handvatten waardoor je op den duur zelfstandig en op een prettige manier je huiswerk kan maken.

Contactgegevens

Pagnevaartweg 5
4731AA Oudenbosch

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht