Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Panningen – Het Bouwens van der Boijecollege

Lyceo Panningen – Het Bouwens van der Boijecollege

Lyceo Panningen – Het Bouwens van der Boijecollege

Het Bouwens van der Boijecollege – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op een moderne en ruime locatie in Panningen biedt Lyceo Huiswerkbegeleiding en Bijles. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij uw kind het beste uit zichzelf te halen en zijn of haar ambities waar te maken.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Panningen

Wij werken met een team van enthousiaste en ervaren begeleiders. Persoonlijke aandacht vinden wij enorm belangrijk maar zeker ook het ervaren van successen. Naast plannen en studievaardigheden kun je dus bij onze begeleiders terecht voor vakinhoudelijke vragen. We ondersteunen je bij maak- en leerwerk, maken gezellig een praatje met je in de pauzes maar bieden je ook een luisterend oor als je dat even nodig hebt. We zorgen ervoor dat jij met plezier kunt werken. Want wat je met plezier leert, vergeet je nooit meer.

Ben je benieuwd? Kom gewoon een keer binnen lopen en als je wilt loop je eens lekker mee in de huiswerkbegeleiding. Als je liever eerst informatie wilt of een gesprek wilt inplannen dan kan dat natuurlijk ook. Neem dan gerust contact met ons op via email of telefoon.

Contactgegevens

Minister Calsstraat 10
5981VT Panningen

Contactpersoon: Marjolijn van der Aa

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht