Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Ridderkerk – Farelcollege

Lyceo Ridderkerk – Farelcollege

Lyceo Ridderkerk – Farelcollege

Ridderkerk Farelcollege– De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Huiswerkbegeleiding in Ridderkerk wordt aangeboden op het Farelcollege. Onze begeleiding is voor alle leerlingen van het Farelcollege die het LWOO-onderwijs, VMBO, mavo, havo, vwo of tweetalig vwo volgen. Direct na schooltijd kan je aanschuiven in drie vaste lokalen in het Lyceum gebouw, ook kan je bij ons terecht voor individuele bijles.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding Ridderkerk

Samen werken wij naar je zelfstandigheid. Dat doen we aan de hand van jouw persoonlijke doelen, die we samen opstellen. De nadruk wordt gelegd op het aanleren van studie- en planvaardigheden. Uiteindelijk is het doel dat de cijfers verbeteren, de stress vermindert en er thuis meer tijd is voor ontspanning.

Om je te bieden wat je nodig hebt, is een goede samenwerking erg van belang. Op het Farelcollege heeft de Vestigingsmanager maandelijks een gesprek met de contactpersoon of zorgcoördinator van school. Ook is er regelmatig contact met je ouders, zodat we je vanuit verschillende kanten kunnen ondersteunen en je begeleiding hierop af kunnen stemmen.

Voor vragen over begeleiding  van Lyceo op het Farelcollege, kan je gerust telefonisch of per mail contact opnemen. Uiteraard is het mogelijk om op school langs te komen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contactgegevens

Kastanjelaan 50
2982 CM Ridderkerk

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht