Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Rotterdam – Avicenna college

Lyceo Rotterdam – Avicenna college

Lyceo Rotterdam – Avicenna college

Lyceo Rotterdam – Avicenna college

Huiswerkbegeleiding in Rotterdam op het Avicenna college – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek.

Op een moderne en ruime locatie in Rotterdam biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij uw kind het beste uit zichzelf te halen en zijn of haar ambities waar te maken.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Rotterdam

Hoe moet je plannen? Hoe pak je het leerwerk aan? Elke leerling heeft zijn of haar eigen hulpvraag en doelen die hij of zij wil bereiken tijdens de begeleiding. Lyceo biedt begeleiding van hoge kwaliteit, daar waar jij dit nodig hebt. De begeleiders uit ons enthousiaste team weten dat iedere leerling uniek is en sluiten zoveel mogelijk aan bij jouw persoonlijke leerbehoeften. Er wordt gewerkt in kleine groepjes: er is één begeleider op zeven leerlingen bij de huiswerkbegeleiding. De bijlessen zijn altijd één op één en zijn gericht op het vak waar jij moeite mee hebt. Naast het werken is er ook tijd voor pauze en een praatje.

Heb je interesse? Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail. Langskomen kan natuurlijk ook! Kom gerust eens een kopje koffie drinken en een kijkje nemen. Graag van te voren even bellen om een (vrijblijvende) afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Het is ook mogelijk voor leerlingen om een middag mee te kijken in de huiswerkbegeleiding.

Contactgegevens

Montessoriweg 55
3083AN Rotterdam

Contactpersoon: Saïda Bouazzati

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht