Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Rotterdam – Melanchthon Schiebroek

Lyceo Rotterdam – Melanchthon Schiebroek

Lyceo Rotterdam – Melanchthon Schiebroek

Melanchthon Schiebroek: begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is gevestigd op het Melanchthon Schiebroek en biedt hier huiswerkbegeleiding en bijles aan. Je kunt direct na bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding. We zijn geopend van maandag tot en met donderdag, van 14.00 tot 18.00 uur. Hier word je in een groep van maximaal zeven leerlingen begeleid in het maken van je huiswerk en het leren van je toetsen. Ook helpen we je bij het maken van planningen en het ‘leren leren’. Zo leer je om gestructureerd en zelfstandig aan de slag te gaan. En dit alles in een positieve sfeer!

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Rotterdam

Samen werken we aan jouw succeservaringen op school. En met samen bedoelen we ook écht samen: door de aanwezigheid van Lyceo in de school kunnen we contact onderhouden met je docenten en mentoren. Zo kan de begeleiding helemaal op jou aangepast worden. Daarnaast blijven ook je ouders op de hoogte van je vorderingen op school door ons online leerlingenvolgsysteem. En vanzelfsprekend spelen jouw wensen en behoeften een grote rol in de begeleiding.

Om de begeleiding aan te passen op jou als leerling en persoon, stellen we vooraf persoonlijke doelen op. Tijdens je begeleidingstraject evalueren we regelmatig, met jou en je ouders, hoe het met je gaat. Als het nodig is, kunnen we je persoonlijke plan of de begeleiding die je hierbij ontvangt dan meer aanpassen naar jouw behoeften. Zo kan jij je optimaal ontwikkelen en haal je het beste uit jezelf!

Voor meer informatie kan je contact opnemen via telefoon of e-mail. Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek op het Melanchthon Schiebroek. Tijdens dit gesprek kunnen we de mogelijkheden bespreken en kun je Lyceo beter leren kennen.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Melanchthon Schiebroek. Als je daar niet op school zit kun je terecht op onze vestiging in Dordrecht.

Contactgegevens

Van Bijnkershoekweg 97
3052PB Rotterdam

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht