Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Valkenswaard – SG Were Di

Lyceo Valkenswaard – SG Were Di

Lyceo Valkenswaard – SG Were Di

Op het SG Were Di in Valkenswaard biedt Lyceo verschillende soorten begeleiding zoals huiswerkbegeleiding en bijles. De sfeer is gezellig en huiselijk – je bent hier welkom! Onze begeleiders staan altijd voor je klaar om je te helpen.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Valkenswaard

We houden de lijntjes tussen de school en Lyceo kort, zodat de mentor van de leerling en de coördinator van Lyceo elkaar snel vinden. Daarbij vinden we het belangrijk om nauw contact te hebben met jou en je ouders, zodat we een volledig beeld van jou hebben en daarop de begeleiding kunnen aanpassen. Ons belangrijkste punt is namelijk dat iedere leerling uniek is. Het doel van Lyceo is het vergroten van je zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Onze ervaren begeleiders zorgen voor een ontspannen sfeer, zodat je je op je gemak voelt en rustig met je huiswerk aan de slag gaat.

Heb je interesse? Wil je meer weten? Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail. Langskomen kan natuurlijk ook! Kom gerust eens een kopje koffie drinken en een kijkje nemen. Graag van te voren even bellen om een (vrijblijvende) afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Contactgegevens

Merendreef 1
5553CC Valkenswaard

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht