Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Soest – Burgemeester Grothestraat

Lyceo Soest – Burgemeester Grothestraat

Lyceo Soest – Burgemeester Grothestraat

Huiswerkbegeleiding in Soest aan de Burgemeester Grothestraat – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

We overhoren leerlingen, nemen samen de planning door en tussendoor kunnen leerlingen vragen stellen aan ervaren begeleiders. Voor iedere leerling maken we een Plan van Aanpak en houden we via onze digitale Huiswerkplanner bij hoe het huiswerk wordt gemaakt. Wij schenken veel aandacht aan de studievaardigheden, planning, werkhouding, concentratie en motivatie. De leerlingen leren bij ons hoe ze kunnen leren.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Soest

Onze vestiging bevindt zich in het noorden van Soest aan de Burgemeester Grothestraat. Lyceo Soest geeft inmiddels enkele jaren huiswerkbegeleiding, bijles en studiecoaching aan leerlingen uit de omgeving.

Veel leerlingen zijn afkomstig van Het Griftland College, Het Baarnsch Lyceum en de Waldheim Mavo. Maar ook leerlingen van scholen uit Amersfoort, Hilversum en Soest worden begeleid op deze vestiging. Naast leerlingen van vrijwel alle niveaus binnen het voortgezet onderwijs, zijn er ook basisschoolleerlingen en hbo-studenten aanwezig.

In de huiswerkbegeleiding zorgen we voor een prettige en rustige sfeer, waar leerlingen zich thuis voelen. We beschikken over twee lichte lokalen voor huiswerkbegeleiding. Daarnaast zijn er twee  ruimtes voor bijles.

Wil je meer weten, of een keer langskomen? Neem dan contact op via 035 601 24 12 voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Contactgegevens

Burgemeester Grothestraat 19 c
3761CK Soest

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, Huiswerkklas, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht