Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Ubbergen – Notre Dame Des Anges

Lyceo Ubbergen – Notre Dame Des Anges

Lyceo Ubbergen – Notre Dame Des Anges

Ubbergen Notre Dame Des Anges – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Ubbergen verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding voor leerlingen van de Notre Dame des Anges. We bieden je een fijne werkplek in jouw vertrouwde schoolomgeving. Op deze locatie kun je terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles. Met ons enthousiaste team begeleiders staan wij klaar om jou te helpen met alle hulp die je kunt gebruiken voor goede schoolresultaten. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Ubbergen

De Notre Dame Des Anges is een kleinschalige en overzichtelijke school en dat is precies wat we voor jou ook belangrijk vinden. Een persoonlijke benadering waarin wij samen met jou aan de slag gaan om jouw doelen te bereiken. Bij de start van de begeleiding worden samen met jou, je ouders en eventueel de school een helder en haalbaar plan gemaakt. Tijdens de begeleiding zijn veel evaluatiemomenten en wordt de begeleiding, indien nodig, aangepast. Wanneer de begeleiding wordt beëindigd, zal er een evaluatiemoment zijn waarin je tools voor de toekomst meekrijgt.

Ons doel is dat jij trots bent op jezelf en een goede basis ontwikkelt voor jouw studievaardigheden. Met onze handvatten kun je op den duur zelfstandig je huiswerk op een prettige manier maken. Vanzelfsprekend kun je altijd met je vragen terecht bij ons begeleidersteam of de Vestigingsmanager.

Wil je graag meer informatie? Neem gerust telefonisch contact op of via e-mail. Wij kunnen dan een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contactgegevens

Kasteelselaan 50
6574AB Ubbergen

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht