Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Utrecht – Leidsche Rijn College

Lyceo Utrecht – Leidsche Rijn College

Lyceo Utrecht – Leidsche Rijn College

Lyceo Utrecht Leidsche Rijn College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In het Leidsche Rijn College in Utrecht geeft Lyceo meerdere jaren huiswerkbegeleiding. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken met onze andere diensten. De Lyceo-vestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan maken. Maar ook leerlingen die niet op het Leidsche Rijn College zitten, zijn welkom bij Lyceo Leidsche Rijn.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Utrecht

Vind jij het moeilijk om goed te plannen? Of hebben jouw studievaardigheden extra aandacht nodig? Dan is huiswerkbegeleiding wat voor jou! Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Andere diensten

Wij geven op het Leidsche Rijn College bijles in onder andere Engels, Frans, economie, scheikunde, rekenen, natuurkundem Nederlands, Duits en biologie. Ook bieden we bijlessen aan basisschoolleeringen. Vanaf groep 6 ben je welkom bij Studiekring Leidsche Rijn om bijgespijkerd te worden op het gebied van rekenen, taal en begrijpend lezen. Al onze bijlessen zijn ook ’s avonds in te plannen.

Onze locatie

Studiekring heeft in school de beschikking over vaste ruimtes waar we huiswerkbegeleiding en bijlessen geven. We zitten vlakbij de ingang op de begane grond. Omdat we al meerdere jaren samenwerken met het Leidsche Rijn College kennen we de school en de docenten goed. De lijntjes zijn kort en dat wordt door ouders en leerlingen als heel prettig ervaren.

Contactgegevens

Maartvlinder 1
3544DA Utrecht

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, Huiswerkklas, studiecoaching, brugklastraining, faalangstreductietraining, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht