Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Utrecht – Maliebaan

Lyceo Utrecht – Maliebaan

Lyceo Utrecht – Maliebaan

Huiswerkbegeleiding in Utrecht – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Voor huiswerkbegeleiding kom je naar Lyceo op de Maliebaan. Hier begeleiden wij leerlingen van zowel de basisschool als de middelbare school. De vestiging is in de buurt van diverse Utrechtse scholen en op loopafstand van het station, dus makkelijk te bereiken. Zit je bijvoorbeeld op het Utrechts Stedelijk Gymnasium, St. Gregorius College, St. Bonifatiuscollege of Christelijk Gymnasium Utrecht? Dan ben je binnen 10 minuten fietsen op de vestiging.

Je kunt direct een intakegesprek aanvragen voor bijles of huiswerkbegeleiding op de Maliebaan.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Utrecht

Bij Lyceo streven wij er met het hele team naar om alles uit de leerling te halen, of het nu gaat om een basisschoolleerling die aan de Entree/Citotoets begint of een student die even vastloopt bij het schrijven van zijn/haar scriptie. Preventieve studiebegeleiding kan voor veel leerlingen in elke schoolfase en studenten een meerwaarde zijn. Daarom biedt Lyceo begeleiding aan verschillende leerlingen; basisschoolleerlingen van groep 3 t/m 8, middelbare scholieren door middel van huiswerkbegeleiding en individuele bijlessen en examentrainingen en studenten voor elk type onderwijs. Naast inhoudelijke ondersteuning, werken we door positieve stimulering aan het vergroten van het zelfvertrouwen van de leerling of student. Ons doel is dat door begeleiding van onze kant, het bieden van structuur en het aanreiken van handvatten, de leerling of student zelfstandiger gaat werken.

Kom gerust kennismaken
Wij zijn zeven dagen in de week geopend om ondersteuning te bieden. Onze individuele begeleiding kan buiten onze openingstijden plaatsvinden op afspraak. Neem gerust contact op voor meer informatie. We zijn telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 19.00 uur op 030-2734309. Op vrijdag kun je het beste bellen naar +31 6 10589732. Zoek je examentraining in Utrecht, dan kan je ieder weekend en elke schoolvakantie bij ons terecht.

Contactgegevens

Maliebaan 87
3581CG Utrecht

Specialisaties

Het Lyceo examenjaar, StudieKeuzeAdvies, Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining

bel mij terug stuur instituut bericht