Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Vleuten – Amadeus Lyceum

Lyceo Vleuten – Amadeus Lyceum

Lyceo Vleuten – Amadeus Lyceum

Vleuten Amadeus Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Vleuten heeft Lyceo een vestiging in het Amadeus Lyceum. Hier helpen we leerlingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het maken van hun huiswerk, geven we bijles en bieden we onze andere diensten als studiecoaching en faalangsttraining aan.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Vleuten

Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen. Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Lyceo is en zodat de Vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Onze locatie

In school hebben we de beschikking over eigen lokalen in domein 2 en in de serre van domein 2-3 in het Amadeus Lyceum. Na je laatste les kun je dus rustig huiswerk maken in een vertrouwde omgeving. De vestiging is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Amadeus Lyceum. We hebben goed contact met de afdelingsleiders en mentoren van het Amadeus Lyceum. Naast huiswerkbegeleiding organiseren we samen maatwerktrajecten en examentrainingen.

Contactgegevens

Burchtpoort 3
3452MD Vleuten

Specialisaties

Huiswerkklas, studiecoaching, brugklastraining, faalangstreductietraining, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht