Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Voorburg – Gymnasium Novum

Lyceo Voorburg – Gymnasium Novum

Lyceo Voorburg – Gymnasium Novum

Lyceo Voorburg – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is gevestigd op het Gymnasium Novum in Voorburg en hier verzorgen we de huiswerkbegeleiding en bijles. Hier kan je terecht om op een fijne plek aan de slag te gaan. Wij houden contact met mentoren en docenten in de school, om jou de juiste begeleiding te kunnen bieden. Met ons leerlingvolgsysteem blijven jij en je ouders altijd op de hoogte. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Let op: onze diensten zijn alleen toegankelijk voor leerlingen van het Gymnasium Novum.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Voorburg

Bij de begeleiding op het Gymnasium Novum vinden we het belangrijk dat iedereen een veilige plek heeft om zichzelf te kunnen zijn. Iedere leerling is anders, en iedere leerling leert ook anders. Het is voor ons belangrijk dat jij de ruimte krijgt om te groeien, en steeds zelfstandiger met je huiswerk aan de gang kan gaan. Doordat we veel persoonlijke aandacht bieden, kunnen we altijd zien hoe je aan het groeien bent. Voor ons is de prioriteit dat jij uiteindelijk zelfstandig verder gaat met goede studievaardigheden, waar je je hele leven lang nog profijt van gaat hebben.

Wil je graag meer informatie? Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail! Dan gaan we samen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jou en je ouders kijken waar we jou mee kunnen helpen.

Contactgegevens

Aart van der Leeuwkade 1
2274KX Voorburg

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht