Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Vught – Marktveld

Lyceo Vught – Marktveld

Lyceo Vught – Marktveld

Huiswerkbegeleiding in Vught op het Marktveld – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Onze vestiging in Vught ligt midden in het centrum van Vught. Al sinds 2005 komen leerlingen uit Vught en omgeving naar onze locatie voor studie- en huiswerkbegeleiding. We hebben diverse ruime en sfeervolle studielokalen waar leerlingen heerlijk rustig kunnen werken. Leerlingen voelen zich gauw thuis bij ons en met een team van ervaren begeleiders doen we waar we het beste in zijn: het begeleiden van leerlingen!

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Vught

Naast huiswerkbegeleiding en bijles kun je op onze locatie ook terecht voor het Lyceo Examenjaar en basisschoolbegeleiding met de methode Lyceo Junior. Tevens geven wij bijles en coaching voor middelbare scholieren en worden er het gehele jaar door examentrainingen gegeven. Leerlingen van scholen zoals het Maurick College bij ons in de buurt, het JRL in Boxtel of Gymnasium Beekvliet in Sint-Michielsgestel weten ons te vinden.

Wil jij vrijblijvend onze vestiging bezoeken? Neem gerust contact op met de vestigingsmanager! Op werkdagen is de Vestigingsmanager bereikbaar tussen 09:00 en 18:30u. Je bent van harte welkom om langs te komen en kennis te maken met onze vestigingsmanager en de begeleiders. We maken ook graag een persoonlijke afspraak met jou om meer te kunnen vertellen over onze werkwijze en te kijken hoe we jouw kind het beste kunnen helpen.

Kom je langs? De ingang van onze vestiging zit aan de achterkant, met de auto kan je het beste navigeren naar Torenstraat 1A.

 

Contactgegevens

Marktveld 42
5261EB Vught

Specialisaties

Het Lyceo examenjaar, StudieKeuzeAdvies, Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht