Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Waddinxveen – Coenecoop College

Lyceo Waddinxveen – Coenecoop College

Lyceo Waddinxveen – Coenecoop College

Waddinxveen Coenecoop College – de beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In samenwerking met het Coenecoop College in Waddinxveen biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles aan. De diensten van Lyceo zijn voor alle leerlingen, zittende op het Coenecoop College, van alle niveaus en alle jaren. Door de samenwerking met het Coenecoop College, kunnen we je een veilige en vertrouwde plek aanbieden in vaste klaslokalen binnenin je school. Na je laatste lesuur kom je naar onze lokalen waar je aan de slag gaat met je maak- en leerwerk. Een prettige en fijne sfeer staat hierbij voorop. Daar hoort ook een glas water, kopje thee of warme chocolademelk bij, met af en toe een pauze tussen het huiswerk maken en leren door.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Waddinxveen

Bij ons staat iedere leerling centraal. Een team van bekwame en fijne begeleiders staat elke dag klaar om je op te vangen en de ondersteuning te bieden die jij nodig hebt. Samen met je ouders stellen we persoonlijke doelen op aan de start van de huiswerkbegeleiding. Deze worden tussendoor geëvalueerd en bijgesteld om de begeleiding zo persoonlijk mogelijk te maken en aan de aspecten te werken waar de begeleiding het hardst nodig is.

Wij werken nauw samen met je mentor, afdelingsleider en andere docenten, om je zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden. Dit doen we om zo samen het beste uit jou naar boven te halen en je vaardigheden mee te geven die in je rest van je schoolcarrière van pas zullen komen. Daarnaast zal de Vestigingsmanager regelmatig contact hebben met je ouders om hen op de hoogte te houden van de vorderingen. Zo kunnen we samen bijdragen aan de start van een succesvolle toekomst!

Voor specifieke vragen kan je contact opnemen via de telefoon of e-mail. Er kan dan een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek ingepland worden om de mogelijkheden te bespreken. We horen graag of wij iets voor jou kunnen betekenen!

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Coenecoop College.

Contactgegevens

Oude Dreef 6
2741ST Waddinxveen

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht