Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Wageningen – Pantarijn MHV

Lyceo Wageningen – Pantarijn MHV

Lyceo Wageningen – Pantarijn MHV

Wageningen Pantarijn MHV – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Wageningen verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Pantarijn MHV. Allemaal binnen de muren van je eigen school. Wij helpen je verder te komen! In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Wageningen

Binnen het Pantarijn MHV staan zelfontplooiing en de talenten van een leerling centraal en hier sluiten wij met de huiswerkbegeleiding op aan. We gaan uit van je sterke kanten en kijken welke manier van leren het beste bij jou past. Van hieruit bieden wij ondersteuning die aansluit op jouw individuele behoeften.

De huiswerkbegeleiding vindt plaats in een kleine groep. Hierdoor kunnen wij de persoonlijke aandacht bieden die je nodig hebt en is er altijd voldoende ruimte voor vragen over je huiswerk en/of ondersteuning bij je leerwerk. Als je opziet tegen je huiswerk of niet goed weet hoe je het beste voor een toets kunt leren, zijn wij er om jou te motiveren en leggen we uit hoe je effectiever kunt leren, op een manier die aansluit op jouw leertalent. Zo werken we samen aan duurzame studievaardigheden, die jouw zelfstandigheid en zelfvertrouwen vergroten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn per mail en telefonisch bereikbaar.

Contactgegevens

Hollandseweg 11
6706KN Wageningen

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht