Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Wassenaar – Langstraat

Lyceo Wassenaar – Langstraat

Lyceo Wassenaar – Langstraat

Lyceo Wassenaar – Langstraat

Huiswerkbegeleiding Wassenaar – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

De nieuwe vestiging van Lyceo Wassenaar bevindt zich in de Langstraat op nummer 11. Het ligt midden in het centrum van Wassenaar, tussen alle basis- en middelbare scholen. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar voor iedereen. Op deze locatie worden leerlingen door hun hele schoolcarrière heen begeleid: van de CITO tot aan het eindexamen!

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding Wassenaar

Begeleiding tijdens de schoolcarrière kan voor iedere leerling een meerwaarde zijn. Daarom bieden wij bij Lyceo Wassenaar huiswerkbegeleiding en individuele begeleiding voor alle leerlingen en studenten van groep drie tot aan het afstuderen. Basisschoolleerlingen bieden wij ondersteuning met rekenen, taal en de CITO. Middelbare scholieren van scholen helpen wij door middel van huiswerkbegeleiding en bijlessen, maar ook studenten van elke type onderwijs bieden wij een steuntje in de rug door middel van coaching of bijlessen. Naast de inhoudelijke ondersteuning werken we bij Lyceo Wassenaar ook aan de persoonlijke doelen en reiken we de juiste handvatten aan zodat de leerling of student zelfstandiger leert werken.

Wij zijn vijf dagen per week geopend om ondersteuning te bieden. We zitten op een centrale locatie, zodat leerlingen van middelbare scholen zoals Rijnlands Lyceum en Adelbert College binnen 10 minuten fietsafstand bij ons op de vestiging kunnen zijn. Al onze individuele diensten kunnen ook buiten deze tijden in overleg worden gepland. Benieuwd geworden? Loop gerust eens binnen of neem via de mail/telefonisch contact met ons op.

Contactgegevens

Langstraat 11
2242KJ Wassenaar

Contactpersoon: Lara van Aalst

Specialisaties

Leren programmeren, Het Lyceo examenjaar, StudieKeuzeAdvies, Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining

bel mij terug stuur instituut bericht