Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Wijchen – Maaswaal College-Veenseweg

Lyceo Wijchen – Maaswaal College-Veenseweg

Lyceo Wijchen – Maaswaal College-Veenseweg

Maaswaal College locatie Veenseweg – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Maaswaal College locatie Veenseweg verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding en bijles. Examenleerlingen kunnen naast deze diensten ook voor examentraining bij ons terecht. Je kunt bij ons in alle rust in een vertrouwde omgeving aan de slag met je schoolwerk en daarbij hulp vragen aan onze hoogopgeleide begeleiders. De bewezen aanpak van Lyceo heeft al veel leerlingen geholpen om tot betere schoolprestaties te komen. Omdat wij ons binnen de school bevinden, kunnen wij gemakkelijk met docenten overleggen om jou de juiste begeleiding te kunnen bieden. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Wijchen

Jouw ontwikkeling staat centraal. Wij zullen er alles aan doen om je te helpen groeien. Of dit nu is bij het leren samenvatten of een planning maken, wij springen in op wat jij nodig hebt. Voor de start bij Lyceo stellen we samen met jou en je ouders doelen op waar jij mee aan de slag gaat. Tussendoor kijken we hoe het ervoor staat en passen we de doelen waar nodig bij aan. Bij Lyceo vinden wij het belangrijk dat er veel persoonlijke aandacht is. We benaderen je vanuit positiviteit; wij helpen je geloven in jezelf en door te zetten op lastige momenten. Vanzelfsprekend kun je altijd met je vragen bij ons begeleidersteam of de Vestigingsmanager terecht. Wij werken er naar toe dat je genoeg geoefend hebt met studievaardigheden, zelfvertrouwen hebt gekregen en kennis hebt om het zelf te kunnen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunnen wij altijd een vrijblijvend gesprek plannen. We zijn altijd bereikbaar via mail of telefoon.

 

Contactgegevens

Veenseweg 18
6603AN Wijchen

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht