Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Zaandam – St. Michaël College

Lyceo Zaandam – St. Michaël College

Lyceo Zaandam – St. Michaël College

St. Michaël College- De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op de tweede verdieping van het St. Michaël College verzorgen wij huiswerkbegeleiding, huiswerkklas, bijles en coaching. De huiselijke sfeer van de school, wordt meteen doorgezet bij Lyceo; je kan na je laatste les meteen bij ons terecht. Lyceo en het St. Michaël College werken nauw samen. Mentoren en afdelingsleiders hebben veel contact met de Vestigingsmanager, waardoor beide partijen op de hoogte zijn van de vorderingen van de leerlingen. Ook je ouders worden regelmatig geïnformeerd over je ontwikkelingen.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zaandam

Samen met onze begeleiders maak je een planning voor je huiswerk en ga je aan de slag. We helpen je met je vragen en bieden je studievaardigheden aan die bij je passen, zodat je leert hoe je effectief huiswerk kan maken en leren. We bieden de ideale manier van werken in een rustige omgeving zodat jij je goed kunt concentreren en met plezier met je huiswerk bezig kunt zijn.

Wil je meer weten? Loop gerust eens binnen om kennis te maken! We zijn maandag tot en met donderdag aanwezig. Voor meer informatie kan je ook contact opnemen via de telefoon of e-mail, er is mogelijkheid tot het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het St. Michaël College.

Contactgegevens

Leeghwaterweg 7
1509BS Zaandam

Specialisaties

Huiswerkklas, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht