Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Zaandijk – Het Saenredam College

Lyceo Zaandijk – Het Saenredam College

Lyceo Zaandijk – Het Saenredam College

Het Saenredam College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Saenredam College in Zaandijk biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles aan. Alle leerlingen van alle VMBO leerwegen en leerjaren kunnen bij ons terecht. We staan het hele schooljaar voor je klaar om jou de beste begeleiding te bieden. Je kan bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles. Heb je ondersteuning nodig bij het plannen, het maken van huiswerk, het leren van de lesstof, inhoudelijke vragen over een vak zoals wiskunde, moeite met begrijpend lezen, of is er behoefte aan een plek waar rustig en zonder afleiding het huiswerk gemaakt kan worden? Dan is Lyceo op het Saenredam College de ideale oplossing. Onze begeleiders en ik kijken ernaar uit om jou te mogen verwelkomen. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zaandijk

In een kennismakingsgesprek met jou en je ouders kijken we wat jij nodig hebt en stellen we persoonlijke doelen vast, waar wij je bij gaan helpen. Deze doelen zullen we regelmatig evalueren. Door onze goede samenwerking met het Saenredam College sluit onze begeleiding optimaal aan op het verbeteren van je schoolprestaties. Door de input van je mentor en vakdocenten, bieden we handvatten om je schoolprestaties te verbeteren. We vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit  en besteden daarom naast structuur en je huiswerk ook aandacht aan gezonde voeding, goede nachtrust en voldoende beweging zodat jij op jouw niveau optimaal kan presteren. Daarnaast kunnen we door deze samenwerking een deel van onze diensten voor een gereduceerd tarief aanbieden.

Wil je meer informatie? Je kan contact opnemen via de telefoon of e-mail, zodat ik al je vragen kan beantwoorden. We kunnen ook een kennismakingsgesprek inplannen.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van Saenredam College.

Contactgegevens

Elvis Presleystraat 1
1544LM Zaandijk

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht