Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Zeist – Stichtse Vrije School

Lyceo Zeist – Stichtse Vrije School

Lyceo Zeist – Stichtse Vrije School

Zeist Stichtse Vrije School – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Sinds 2006 is Lyceo gevestigd in het mooie gebouw van de Stichtse Vrije School. Leerlingen van de Stichtse Vrije School kunnen na de laatste les hun huiswerk bij ons komen maken in een vertrouwde en rustige omgeving. Ook leerlingen die niet op de Stichtse Vrije School zitten, maar wel op zoek zijn naar extra begeleiding op een prettige plek, zijn van harte welkom!

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in de Stichtse Vrije School

Sinds 2006 zijn wij gevestigd in het mooie gebouw van de Stichtse Vrije School. Leerlingen van de Stichtse Vrije School kunnen na de laatste les hun huiswerk bij ons komen maken in een vertrouwde en rustige omgeving. Ook leerlingen die niet op de Stichtse Vrije School zitten, maar wel op zoek zijn naar extra begeleiding op een prettige plek, zijn van harte welkom! Ditzelfde geldt voor de bijlessen en studiecoaching. Wij verwelkomen en helpen leerlingen van alle scholen, niveaus en elk leerjaar graag op onze vestiging.

Kennismaken

Kom gerust eens langs op onze vestiging of neem contact met ons op via ons hoofdkantoor 030 307 35 01. Wij zien u op onze vestiging!

Contactgegevens

Socrateslaan 24
3707GL Zeist

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, Huiswerkklas, studiecoaching, brugklastraining, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht