Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Zoetermeer – Picasso Lyceum

Lyceo Zoetermeer – Picasso Lyceum

Lyceo Zoetermeer – Picasso Lyceum

Lyceo Zoetermeer – Picasso Lyceum

Picasso Lyceum Zoetermeer – De beste begeleiding gewoon bij jou in de buurt

In het Picasso Lyceum in Zoetermeer geeft Lyceo al enkele jaren huiswerkbegeleiding. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Lyceo-vestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan maken.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zoetermeer

In het Picasso Lyceum in Zoetermeer geven wij sinds 4 jaar huiswerkbegeleiding. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Studiekring vestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan maken. Studiekring heeft een vast lokaal in school, gelegen naast de personeelskamer. Hier kan elke leerling op een rustige plek huiswerk maken. Omdat we in school zitten, zijn de lijntjes met docenten kort. Dit wordt door ouders en leerlingen als zeer prettig ervaren. De vestiging in het Picasso is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Picasso.

Kennismaken

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of neem telefonisch contact op.

 

Contactgegevens

Paletsingel 38
2718NT Zoetermeer

Contactpersoon: VESTIGINGSMANAGER

Specialisaties

Faalangsttraining, Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht