Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Zwijndrecht – Develsteincollege

Lyceo Zwijndrecht – Develsteincollege

Lyceo Zwijndrecht – Develsteincollege

Develsteincollege – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Develsteincollege in Zwijndrecht geven wij al meer dan 6 jaar huiswerkbegeleiding en helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Lyceo-vestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan komen maken.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zwijndrecht

Heb jij moeite met plannen? Of weet je niet zo goed hoe je moet leren? Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af, zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen. Daarbij bieden we ook nog andere diensten aan als studiecoaching, huiswerkklas, bijles en brugklastraining.

In school

De Lyceo-vestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan komen maken. Je vindt ons in lokaal 216. Elke leerling kan op een rustige plek zijn of haar huiswerk maken.

Lyceo werkt al vele jaren intensief samen met het Develsteincollege. Ook het merendeel van ons docententeam is zelf leerling geweest op het Develsteincollege. Hierdoor kennen zij de gebruikte lesmethoden, maar zijn zij ook bekend met de meeste leraren en hun manier van lesgeven en toetsen. Dit zorgt ervoor dat we de begeleiding zo goed mogelijk op jou kunnen afstemmen.

Kom gerust een keertje langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of neem telefonisch contact op via 078 303 64 60.

Contactgegevens

Develsingel 5
3333LD Zwijndrecht

Specialisaties

Huiswerkklas, studiecoaching, brugklastraining, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht