Zoek een instituut
mooi jong

mooi jong

mooi jong

Persoonlijke aandacht en begeleiding op maat.

Wij zijn ervan overtuigd dat cognitieve ontwikkeling en emotionele ontwikkeling onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wanneer je niet lekker in je vel zit, zal dit gevolgen hebben voor je prestaties. Wanneer leren niet goed gaat, zal dit gevolgen hebben voor je sociaal-emotioneel welzijn. We vinden dat iedereen het verdient om echt gezien te worden. mooi jong is een warme, hippe en eigentijdse organisatie waar jongeren zich thuis voelen, echt gehoord en gezien worden en snel, passend en kwalitatief begeleid worden op zowel cognitief als sociaal emotioneel gebied. Het is een omgeving waar talenten gezien en ontwikkeld worden van zowel onze doelgroep, als onze medewerkers.

Mooi jong heeft meerdere vestigingen in Den Haag waar we leerlingen vanaf de basisschool tot aan het laatste jaar van de middelbare school begeleiden door middel van bijles, huiswerkbegeleiding, Remedial Teaching, examentrainingen, coaching, intelligentietoetsen, leren leren en nog veel meer. Naast de begeleiding op onze locaties werken we ook samen met verschillende basisscholen en middelbare scholen in de regio Den Haag waar we de leerlingen op locatie begeleiden en startende docenten en schoolteams begeleiden. We hebben in een periode van ruim tien jaar een ontzettend mooi bedrijf kunnen opzetten wat voortgekomen is uit passie.

Team mooi jong is een evenwichtige combinatie van Remedial Teachers, coaches, studenten, trainers en professionals. Ondersteuning bij mooi jong is daarom 7 dagen in de week zowel op cognitief gebied als op non-cognitief gebied passend, persoonlijk en professioneel.

We maken graag vrijblijvend kennis met je bij ons op locatie!

Tot snel!

Contactgegevens

Vlierboomstraat 435
2564 JD Den Haag

Contactpersoon: Team mooi jong

  • 070 7370940
  • www.mooijong.nl
bel mij terug stuur instituut bericht