Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
PIOS Baarn – Waldheim-mavo

PIOS Baarn – Waldheim-mavo

PIOS Baarn – Waldheim-mavo

PIOS Baarn Waldheim mavo – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Speciaal voor leerlingen van de Waldheim-mavo zijn wij dagelijks op school aanwezig voor huiswerkbegeleiding. Onze Vestigingsmanagers haar bevlogen team helpen op de Waldheim-mavo in Baarn de leerlingen met hun studievaardigheden en zelfvertrouwen. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Baarn

Hoe moet je plannen? Hoe pak je het leerwerk aan? Elke leerling heeft zijn of haar eigen hulpvraag en doelen die hij of zij wil bereiken tijdens de begeleiding. Hoe ga ik aan de slag voor dat lastige vak? Het team van ervaren begeleiders helpen je hier graag mee!

Praktische informatie
De huiswerkbegeleiding op school wordt van maandag t/m vrijdag gegeven van 14.30 tot 16.30 uur. Leerlingen komen na hun laatste les tussen 14.30 en 15.00 uur binnen. De begeleiding duurt 1,5 uur met tussendoor een korte pauze. Als de leerlingen binnenkomen staat er thee, limonade en koek klaar.

Kennismaken
Ben je nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie kan je ons altijd bellen of mailen. Natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor een vrijblijvend intake gesprek waarin we kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Contactgegevens

Torenlaan 81
3742 CS Baarn

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht