Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
PIOS Bussum-Herenstraat

PIOS Bussum-Herenstraat

PIOS Bussum-Herenstraat

PIOS Bussum in de Herenstraat – De beste begeleiding gewoon bij jou in de buurt

In de oude chocoladefabriek in het centrum van Bussum zorgt ons team ervoor dat leerlingen zich thuis voelen. Onze enthousiaste begeleiders delen graag hun kennis en hebben aandacht voor wat jij nodig hebt om met zelfvertrouwen te leren en goede resultaten te halen.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Bussum

Hoe moet je plannen? Hoe pak je het leerwerk aan? Elke leerling heeft zijn of haar eigen hulpvraag en doelen die hij of zij wil bereiken tijdens de begeleiding. Hoe ga ik aan de slag voor dat lastige vak? Het team van ervaren begeleiders helpt je hier graag mee!

De studiebegeleiding onderbouw wordt van maandag t/m vrijdag gegeven tussen 14.00 en 18.00 uur. Leerlingen kunnen tussen 14.00 en circa 15.30 uur binnenlopen en gaan dan in onze studieruimtes aan de slag. Op zondag is de begeleiding van 11.30 tot 14.30 uur.

De begeleiding duurt in principe 2,5 uur met tussendoor een korte pauze. Als de leerlingen binnenkomen staat er thee, limonade en koek klaar. Voor optimale resultaten raden wij tenminste drie dagen in de week aan.

Voor meer informatie kan je ons altijd bellen of mailen. Natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor een vrijblijvend intake gesprek waarin we kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Omdat wij zelf helaas niet in de gelegenheid zijn om huiswerkbegeleiding te kunnen betalen, heeft onze zoon een plek gekregen bij Lyceo Extra. Dit is voor ons op alle vlakken een groot succes. Onze zoon heeft moeite met plannen, overzicht houden en zelf aan de gang gaan. Dankzij de deskundige én persoonlijke aanpak van de begeleiders en vestigingsmanager verbeteren zijn vaardigheden, inzichten en gaan zijn cijfers langzaam omhoog. Daardoor is er thuis minder stress en kan hij toch het schoolniveau volgen dat bij hem past. Verder is het zo fijn dat hij hierdoor succesmomenten ervaart in zijn schoolbeleving. Niets dan lof voor Lyceo Extra en alle medewerkers van de vestiging! We denken dat de toekomst van ons kind er zonder Lyceo Extra heel anders uit had gezien.”

Ouder van een leerling uit 4 HAVO met Lyceo Extra

“Wij hebben er bewust voor gekozen om onze kinderen te laten begeleiden door PIOS, omdat zij het fijn vinden om geholpen te worden bij het leren leren, het plannen en maken van huiswerk én toetsen. De begeleiding bij PIOS is professioneel. Er is veel tijd voor één-op-één begeleiding. Doordat PIOS met vaste begeleiders werkt, kennen zij onze kinderen door en door en weten zij precies op welke manieren zij de stof het best kunnen uitleggen. Dit zorgt niet alleen voor rust en vertrouwen bij onze kinderen, maar ook bij ons als ouders!”

Anja van der Windt, moeder van Mauk (1VWO) en Nine (groep 8)

“Wij zijn al een aantal jaren klant bij PIOS Bussum en zijn ontzettend tevreden. Onze kinderen zijn totaal verschillend, maar PIOS slaat bij beiden goed aan. Wat wij heel fijn vinden is dat er altijd goed gekeken en geluisterd wordt naar speciale wensen zoals een voorkeur voor een bijlesdocent. Daarnaast is het ook prettig dat ze altijd rekening proberen te houden met de agenda van de kinderen. Soms is het handig of nodig om iets te verzetten en dat kan bijna altijd! We maakten ons een beetje zorgen dat na de overname door Lyceo de flexibiliteit en persoonlijkheid minder zouden worden, maar die zorgen waren niet nodig. Al het personeel weet wie onze kinderen zijn en de vestigingsmanager is altijd te benaderen voor een vraag of gesprekje.”

Petra van Huisstede, moeder van Okke (6VWO) en Pom (3VWO)

Contactgegevens

Herenstraat 51
1406 PA Bussum

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht