Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Stichting Onderwijsbegeleiding

Stichting Onderwijsbegeleiding

Stichting Onderwijsbegeleiding

Stichting Onderwijsbegeleiding biedt momenteel onderwijsbegeleiding aan leerlingen en ouders in de regio Twente.

Iedereen heeft weleens een periode waarin extra hulp welkom is. De praktijk wijst uit dat verreweg de meeste leerlingen zich tijdens huiswerkbegeleiding beter kunnen concentreren, waardoor de motivatie en zelfvertrouwen toenemen. Met extra aandacht en de juiste aanpak komen de zaken weer op orde.

Door ons totaalpakket: “Huiswerkbegeleiding, bijles en mentorschap” krijgen de leerlingen meer en beter vat op de studie en de studievaardigheden zoals planning en informatieverwerking. Ouders krijgen tools aangereikt om hun kind hierin beter te begeleiden.

Dit stimuleert enorm, discipline ontwikkelt zich door een goede structuur aan te leren en te werken in een rustige omgeving, de talenten komen verder tevoorschijn. Door onze begeleiding neemt ook de stress af, voor zowel de leerling als de ouders/verzorgers.

De leerlingen maken in kleine groepjes van 5 leerlingen hun huiswerk en worden deskundig begeleid in een goede omgeving.

Ouders met een kleine portemonnee kunnen in aanmerking komen voor een financiële bijdrage, vraag ons naar de mogelijkheden via www.st-onderwijsbegeleiding.nl of vul het contactformulier in.

Contactgegevens

Het Stroink 64
7542 GT Enschede

Contactpersoon: Stefan Even

  • 0626929545
  • www.st-onderwijsbegeleiding.nl
bel mij terug stuur instituut bericht