Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Studiekring Amsterdam – Geert Groote College

Studiekring Amsterdam – Geert Groote College

Studiekring Amsterdam – Geert Groote College

Studiekring Amsterdam – Geert Groote College

Amsterdam Geert Groote College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Amsterdam Zuid heeft Studiekring een vestiging in het Geert Groote College. Hier kunnen leerlingen terecht als ze een steuntje in de rug nodig hebben bij het maken van het huiswerk. In de school zelf hebben wij beschikking over drie eigen lokalen waar we huiswerkbegeleiding en bijles geven. Het Geert Groote College staat open voor alle leerlingen uit de omgeving die extra ondersteuning kunnen gebruiken, dus ook als je niet op het Geert Groote zit ben je van harte welkom! Wij bieden ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land bieden wij examentrainingen aan. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen met je huiswerk. Ons telefoonnummer is 020 238 41 27.

Lokalen in school
In het Geert Groote College heeft Studiekring drie lokalen ter beschikking aan de waterkant, waar we huiswerkbegeleiding en bijles geven.

Het intakegesprek
Voordat je begint met huiswerkbegeleiding wordt je samen met je ouder(s) uitgenodigd voor een intakegesprek, zodat jij precies weet wat Studiekring is en de Vestigingsmanager een plan kan maken dat op jou is afgestemd.

Contactgegevens

Frederik Roeskestraat 84
1076 ED Amsterdam

Contactpersoon: Lizzy Scheepers

Specialisaties

Faalangsttraining, Basisschool Begeleiding, Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht