Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten

Studiekring Apeldoorn – Jacobus Fruytier Scholengemeenschap

Studiekring Apeldoorn – Jacobus Fruytier Scholengemeenschap

Apeldoorn Jacobus Fruytier Scholengemeenschap – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Apeldoorn zit de vestiging Studiekring Fruytier in de Jacobus Fruytier Scholengemeenschap (JFSG) aan de Anklaarseweg, waar wij al ruim zeven jaar huiswerkbegeleiding geven en leerlingen helpen die extra ondersteuning kunnen gebruiken. Op deze vestiging kun je huiswerkbegeleiding en bijles volgen. Daarnaast bieden wij ook studiecoaching, huiswerkklas, examentraining, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land bieden wij examentrainingen aan.

Let op: Deze school is alleen toegankelijk voor leerlingen van het JFSG.

 

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen met je huiswerk.  Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 055 303 43 85.

Drie lokalen op school
In het JFSG heeft Studiekring beschikking over maar liefst drie lokalen: lokaal AP 02, 03 en 04. Zo is er altijd een plek beschikbaar waar jij rustig met je huiswerk aan de slag kunt.

Het intakegesprek
Voordat je met huiswerkbegeleiding begint, kom je samen met je ouder(s) op intakegesprek. Zo weet je precies wat Studiekring voor jou kan betekenen en kan de Vestigingsmanager je goed adviseren over de begeleiding. De intakegesprekken vinden plaats in lokaal AP 01.

Contactgegevens

Anklaarseweg 71
7316 MB Apeldoorn

Contactpersoon: Agnes Leijzer

Specialisaties

Faalangsttraining, Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht