Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten

Studiekring Bergen op Zoom – Wassenaarstraat

Studiekring Bergen op Zoom – Wassenaarstraat

Huiswerkbegeleiding in Bergen op Zoom in de Wassenaarstraat – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Al bijna zes jaar heeft Studiekring een vestiging in Bergen op Zoom in de Wassenaarstraat, vlakbij het Centraal Station. Hierdoor zijn we goed bereikbaar voor veel leerlingen uit Bergen op Zoom en omgeving. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Bergen op Zoom? Dan kan je bij ons terecht! Daarnaast bieden we ook deze diensten aan: studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Op veel locaties in het land organiseren wij examentrainingen.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die hulp kunnen gebruiken bij hun schoolwerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen. Wij zijn via de telefoon te bereiken met het nummer 0164 24 48 60

Centrale locatie
De vestiging van Studiekring Bergen op Zoom ligt vlakbij het Centraal Station, boven de supermarkt Ekoplaza. Dit is op fietsafstand van de Regionale Scholengemeenschap ‘t Rijks (RSG), Scholengemeenschap Roncalli, het Mollerlyceum en Steenspil.

Het intakegesprek
Voordat je met huiswerkbegeleiding begint, komen jij en je ouder(s) op intakegesprek. Zo weet jij wat Studiekring voor jou kan betekenen en kan de Vestigingsmanager een persoonlijk plan van aanpak voor je samenstellen.

Contactgegevens

Wassenaarstraat 32
4611 BV Bergen op Zoom

Contactpersoon: Ahlam Belah Allouchi

Specialisaties

Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, faalangst, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht