Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Gouda – Bloemendaal

Lyceo Gouda – Bloemendaal

Lyceo Gouda – Bloemendaal

Huiswerkbegeleiding in Gouda Bloemendaal aan de Vuurdoornlaan – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Gouda heeft Lyceo een vestiging in Bloemendaal aan de Vuurdoornlaan. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Gouda? Dan kan je bij ons terecht! Daarnaast bieden wij ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. In het land geven wij op veel locaties examentrainingen. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zijn? 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die hulp nodig hebben met het maken van hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen. Wij zijn met de telefoon te bereiken via het nummer 071-7900040

Centrale locatie
Lyceo Gouda Bloemendaal ligt boven de dierenwinkel, dichtbij de COOP, op fietsafstand van het Driestar College, het Wellant College, GSG Leo Vroman en De Goudse Waarden. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar voor veel leerlingen uit Gouda en omgeving.

Het intakegesprek
Voordat je begint met huiswerkbegeleiding, kom je samen met je ouder(s) op intakegesprek. Zo weet je wat Lyceo precies inhoudt en kan de Vestigingsmanager je advies geven over de begeleiding die goed bij je past.

Contactgegevens

Vuurdoornlaan 2
2803BB Gouda

Specialisaties

Faalangsttraining, Basisschool Begeleiding, Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht