Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten

Studiekring Houten – De Heemlanden

Studiekring Houten – De Heemlanden

Houten De Heemlanden – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Al ruim 15 jaar geeft Studiekring in Houten huiswerkbegeleiding in De Heemlanden. De vestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan maken. Maar ook leerlingen die niet op De Heemlanden zitten, zijn welkom bij Studiekring Houten. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Houten? Dan ben je bij ons van harte welkom! Op deze locatie bieden wij ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land geven wij examentrainingen. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die een extra steuntje in de rug nodig hebben bij het maken van hun huiswerk. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen.  Wij zijn met de telefoon bereikbaar via het nummer 030 303 95 96

Lokaal op school
In De Heemlanden heeft Studiekring beschikking over een vast lokaal: lokaal 037, waar je geconcentreerd je huiswerk kunt maken.

Het intakegesprek
Voordat je met huiswerkbegeleiding begint, kom je samen met je ouder(s) op intakegesprek. Zo weet je wat Studiekring precies inhoudt en kan de vestigingsmanager je adviseren over de begeleiding die goed bij jou past.

Contactgegevens

Slinger 48
3995DE Houten

Contactpersoon: Sander Kesting

Specialisaties

Faalangsttraining, Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht