Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Studiekring Leiden Boerhaave – Houtlaan

Studiekring Leiden Boerhaave – Houtlaan

Studiekring Leiden Boerhaave – Houtlaan

Studiekring Leiden Boerhaave – Houtlaan

Huiswerkbegeleiding in Leiden Boerhaave aan de Houtlaan – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Aan de Houtlaan in Leiden vind je Studiekring Leiden Boerhaave. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Leiden? Dan ben je bij ons van harte welkom! Daarnaast bieden wij op deze vestiging ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land organiseren wij ook examentrainingen. Benieuwd naar locaties in de buurt? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben bij het maken van hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 071 515 03 93

Centrale locatie
Studiekring Leiden Boerhaave ligt op de grens van Leiden en Oegstgeest, waardoor wij goed bereikbaar zijn voor veel leerlingen uit de regio. Wij liggen op fietsafstand van het Da Vinci College Kagerstraat, Bonaventuracollege Mariënpoelstraat, Visser t Hooft Lyceum Kagerstraat en het Rijnlands Lyceum.

Het intakegesprek
Voordat je van start gaat met huiswerkbegeleiding kom je samen met je ouder(s) op intakegesprek, zodat jij weet wat Studiekring voor jou kan betekenen en de Vestigingsmanager je kan adviseren over de begeleiding die bij je past.

Contactgegevens

Houtlaan 12
2334CL Leiden

Contactpersoon: Bas de Jongh

Specialisaties

Faalangsttraining, Basisschool Begeleiding, Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht