Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Studiekring Leidschendam – Damlaan

Studiekring Leidschendam – Damlaan

Studiekring Leidschendam – Damlaan

Studiekring Leidschendam – Damlaan

Huiswerkbegeleiding in Leidschendam aan de Damlaan – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Leidschendam heeft Studiekring een vestiging aan de Damlaan. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Leidschendam? Dan kan ben je bij ons van harte welkom! Hiernaast bieden wij ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land bieden wij examentrainingen aan. Benieuwd naar welke locaties dicht bij jou zijn? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen leerlingen graag met hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vier dagen per week voor je klaar.  Wij zijn met de telefoon bereikbaar via het nummer 070 444 24 41

Centrale locatie
In 2017 is Studiekring Leidschendam verhuisd naar een nieuwe locatie midden in het centrum, waardoor we goed bereikbaar zijn voor veel leerlingen uit de omgeving. Zo liggen wij op fietsafstand van het Veurs Lyceum, Dalton Voorburg, Sint-Maartens College en ‘s Gravendreef College. De vestiging is groot en ruim met veel lichtinval, waardoor je rustig je huiswerk kan maken.

Het intakegesprek
Voordat je gaat beginnen met huiswerkbegeleiding worden jij en je ouder(s) uitgenodigd voor een intakegesprek. Zo weet je wat Studiekring is en kan de Vestigingsmanager je adviseren over de bij jou passende begeleiding.

Contactgegevens

Damlaan 34 a
2265AN Leidschendam

Specialisaties

Faalangsttraining, Basisschool Begeleiding, Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht