Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Studiekring Nijmegen – NSG Groenewoud

Studiekring Nijmegen – NSG Groenewoud

Studiekring Nijmegen – NSG Groenewoud

Nijmegen NSG Groenewoud – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het NSG in Nijmegen geven wij al meerder jaren huiswerkbegeleiding, en helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Studiekring vestiging is gehuisvest in school zelf, waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan maken. De vestiging in het NSG is toegankelijk voor leerlingen van alle middelbare scholen, dus ook als je niet op het NSG zit, kun je bij ons terecht. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw schoolwerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Nijmegen

Omdat we al meerdere jaren samenwerken met het NSG Groenewoud kennen we de school en de docenten goed. De lijntjes zijn kort en dat wordt door ouders en leerlingen als heel prettig ervaren. Voordat je start met huiswerkbegeleiding, of een van onze andere diensten, kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat de Vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Onze locatie

Studiekring heeft een aantal lokalen ter beschikking in de Dependance van de school. De vestiging in het NSG is toegankelijk voor leerlingen van alle middelbare scholen, dus ook als je niet op het NSG zit, kun je bij ons terecht.

Contactgegevens

Schlatmaeckerstraat 10
6525DH Nijmegen

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, faalangstreductietraining, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht