Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Studiekring Utrecht – Lombok

Studiekring Utrecht – Lombok

Studiekring Utrecht – Lombok

Studiekring Utrecht – Lombok

Huiswerkbegeleiding bij Studiekring Lombok – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In de gezellige wijk Lombok, vlakbij het centraal station en op een steenworp afstand van bushaltes en doorgaande wegen, vind je Studiekring. Aan de rustige J.P. Coenstraat hebben wij een ruime vestiging waar Studiekring al meer dan 15 jaar leerlingen helpt met hun schoolwerk door huiswerkbegeleiding of bijles. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Utrecht

Aan de rustige J.P. Coenstraat hebben wij een ruime vestiging waar wij al vele jaren leerlingen helpen met hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of mis je misschien wat discipline om je huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

De vestiging

Utrecht Lombok is dé langstlopende vestiging van Studiekring. Al meer dan 15 jaar zitten we in de locatie aan de J.P. Coenstraat. Met een grote ruimte voor huiswerkbegeleiding en drie aparte bijlesruimtes is er voor iedereen plek. Studiekring Utrecht Lombok ligt op fietsafstand van het CG en het, UniC. Lekker dichtbij op de route van school naar huis.

Contactgegevens

J.P. Coenstraat 119
3531ES Utrecht

Contactpersoon: Sander Kesting

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, Huiswerkklas, studiecoaching, brugklastraining, faalangstreductietraining, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht