Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Weesp – Vechtstede College

Lyceo Weesp – Vechtstede College

Lyceo Weesp – Vechtstede College

Weesp Vechtstede College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In het Vechtstede College in Weesp geeft Lyceo sinds enkele jaren huiswerkbegeleiding. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken door middel van bijles of een van de andere diensten. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Weesp

Heb jij moeite met plannen? Of weet jij niet zo goed hoe je eigenlijk precies moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. In het Vechtstede College in Weesp geven wij sinds enkele jaren huiswerkbegeleiding. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Lyceo vestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan maken. Lyceo op het Vechtstede is exclusief toegankelijk voor leerlingen van school.

Onze lokalen

Lyceo heeft in school de beschikking over 2 vaste lokalen: 0.13 en 0.15 op de begane grond. Hier kun jij altijd op een rustige plek je huiswerk kan maken. Omdat we al meerdere jaren samenwerken met het Vechtstede College kennen we de school en de docenten goed. De lijntjes zijn kort en dat wordt door ouders en leerlingen als heel prettig ervaren.

Kennismaken

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan vooral een keertje langs of neem telefonisch contact op met de vestigingsmanager.

Contactgegevens

Amstellandlaan 1 a
1382CD Weesp

Specialisaties

Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, faalangstreductietraining, huiswerkbegeleiding

bel mij terug stuur instituut bericht