Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Studiekring Woerden – Polanerbaan

Studiekring Woerden – Polanerbaan

Studiekring Woerden – Polanerbaan

Studiekring Woerden – Polanerbaan

Huiswerkbegeleiding in Woerden aan de Polanerbaan – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op 5 minuten lopen van station Woerden en het Minkema College, zit de vestiging van Studiekring. In de ruim opgezette vestiging, verdeeld over 2 verdiepingen met veel licht helpen wij al vele jaren leerlingen met hun huiswerk.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Woerden

Op 5 minuten lopen van station Woerden en het Minkema College, zit de vestiging van Studiekring. In de ruim opgezette vestiging, verdeeld over 2 verdiepingen met veel licht helpen wij al 12 jaar leerlingen met hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan 5 dagen per week voor je klaar. Voordat je start met huiswerkbegeleiding, of een van onze andere diensten, kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat de Vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Onze locatie

Studiekring Woerden ligt op fietsafstand van het Minkema College en het Kalsbeek College. Lekker dichtbij op de route van school naar huis.

Contactgegevens

Polanerbaan 13 N
3447GN Woerden

Contactpersoon: Danie Veltman

Specialisaties

Toetsweekopvangklas, Basisschool Begeleiding, Huiswerkklas, studiecoaching, brugklastraining, faalangstreductietraining, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht