Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Haaksbergen – Jonkheer von Heijdenstraat

Lyceo Haaksbergen – Jonkheer von Heijdenstraat

Lyceo Haaksbergen – Jonkheer von Heijdenstraat

Huiswerkbegeleiding Haaksbergen – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Deze vestiging van Lyceo bevindt zich aan de Jhr. Von Heijdenstraat boven de tekenstudio Sierhuis & van Roij. Onze locatie in Haaksbergen is gelegen op de eerste verdieping, waardoor er niet of nauwelijks afleiding is voor onze leerlingen. Er is een separate ontvangstruimte, waar leerlingen vanuit school eerst even tot rust kunnen komen alvorens aan het werk te gaan.  

Leerlingen van zowel de onderbouw als de bovenbouw zijn van harte welkom op deze vestiging. Onze Vestigingsmanager staat samen met de begeleiders voor je klaar om je te helpen. Je kunt bij ze terecht voor vakinhoudelijke vragen en ze kunnen je ook helpen met je planning. Ook voor bijles kan je bij ons terecht.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Haaksbergen

Lyceo heeft in Haaksbergen inmiddels meer dan 750 leerlingen succesvol door zien stromen naar het vervolgonderwijs. Het studielandschap bestaat uit 1 grote ruimte van in totaal 170 vierkante meter en is modern en nieuw ingericht. We hebben een productieve leeromgeving gecreëerd, waar ook ruimte is voor persoonlijke aandacht. We vinden het belangrijk dat leerlingen zich op hun gemak voelen. Een team van bevlogen begeleiders helpt je op een manier die bij jou past. Ze helpen je met het structureren van je huiswerk en hebben de benodigde kennis waarmee ze zorgen dat vragen beantwoord worden. Ze bieden ook je handvatten om studievaardigheden eigen te maken.

Voor vragen over huiswerkbegeleiding en bijles kun je contact met de Vestigingsmanager opnemen via de e-mail of telefoon. We maken dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Let op: deze locatie is voor alle leerlingen uit Haaksbergen en omgeving geopend.

 

Contactgegevens

Jhr. von Heijdenstraat 13 a
7481EC Haaksbergen

Specialisaties

StudieKeuzeAdvies, Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht