Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Hengelo – Burgemeester Jansenplein

Lyceo Hengelo – Burgemeester Jansenplein

Lyceo Hengelo – Burgemeester Jansenplein

Huiswerkbegeleiding Hengelo – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Onze vestiging bevindt zich in het centrum van Hengelo aan het Burgemeester Jansenplein. Ons instituut is centraal gelegen binnen 5 tot 10 minuten fietsafstand van de meeste scholen. Op onze locatie bieden wij huiswerkbegeleiding en bijles aan voor leerlingen van alle niveau’s in iedere jaarlaag. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Hengelo

Lyceo heeft inmiddels duizenden leerlingen succesvol door zien stromen naar het vervolgonderwijs. Ons studielandschap is voorzien van moderne apparatuur en lesmateriaal. Onze docenten zijn stuk voor stuk erg ervaren en beschikken over de meest recente vakkennis die nodig is om onze leerlingen de beste begeleiding te kunnen bieden.

De studiebegeleiders zullen je helpen met het plannen en organiseren van je huiswerk, daarnaast zijn zij er ook voor vragen en overhoringen. Het uiteindelijke doel van de begeleiding is dat je zelfstandig wordt in je schoolse vaardigheden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het maken van een planning en het effectief leren voor een specifiek vak.

Op onze locatie kunnen we ook onderzoek aanbieden; intelligentieonderzoek, dyslexie- en dyscalculieonderzoek, onderzoek naar executieve functies, (psycho)didactisch onderzoek en screeningsonderzoek op sociaal-emotioneel gebied.

Wil je graag meer informatie? We zijn bereikbaar via e-mail en telefoon. Er kan natuurlijk een kennismakingsafspraak worden ingepland om te kijken welke begeleiding het beste bij je past.

Contactgegevens

Burgemeester Jansenplein 31
7551ED Hengelo

Specialisaties

StudieKeuzeAdvies, Basisschool Begeleiding, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht