Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Oldenzaal – Nieuwstraat

Lyceo Oldenzaal – Nieuwstraat

Lyceo Oldenzaal – Nieuwstraat

Huiswerkbegeleiding Oldenzaal– De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo Oldenzaal biedt verschillende vormen van studiebegeleiding, onderzoek en hulp bij leerproblemen aan leerlingen van de basisschool en voortgezet onderwijs. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. We werken dan ook met vaste begeleiders, die inhoudelijk sterk zijn onderlegd, passie hebben voor leren, dichtbij de stof staan en dichtbij onze leerlingen. Zij zorgen dagelijks dat elke leerling met meer vertrouwen en zelfstandigheid beter leert leren.

Meer weten over onze diensten? Kijk dan op de pagina’s over bijles en huiswerkbegeleiding. Op veel locaties in het land organiseert Lyceo examentrainingen. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zijn? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

In 25 jaar is de vraag naar hulp bij onderwijs en opvoeding toegenomen en veranderd. Steeds meer komt de nadruk te liggen op ontzorgen. Leerlingen willen graag betere resultaten, meer zelfvertrouwen en terugkerend schoolplezier. Ouders willen minder spanningen thuis, hulp bij problemen en professionele begeleiding. Scholen worden geconfronteerd met passend onderwijs waarbij ze onderwijs en begeleiding moeten bieden aan een gevarieerdere groep leerlingen. Om aan deze nieuwe hulpvragen te kunnen voldoen werken we met steeds vernieuwende methodieken, altijd nauw afgestemd op de individuele leerling, met veel persoonlijke aandacht. De nadruk ligt daarbij niet uitsluitend op het verhogen van kennis, maar op de vaardigheden om die kennis op te kunnen doen.

Contactgegevens

Nieuwstraat 84
7571BM Oldenzaal

Specialisaties

Dyslexie en dyscalculie testen, Cursus snel leren=Leuk leren, Basisschool Begeleiding, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht