Zoek een instituut
Leren en Slagen

Leren en Slagen

Leren en Slagen

Welkom bij Leren en Slagen! Wij zijn Sobhi Achtitah en Saida Mabrouk, de oprichters van dit instituut voor huiswerkbegeleiding, bijles wiskunde, cito trainingen (groep 4 t/m groep 8) en examentrainingen Wiskunde. Onze passie voor het onderwijs heeft ons ertoe aangezet om in 2018 dit instituut op te richten. We hebben gemerkt dat veel leerlingen behoefte hebben aan extra begeleiding, en als ervaren docenten met meer dan 12 jaar ervaring, konden wij hen helpen bij het vinden van de juiste ondersteuning. Door te kijken naar wat de leerling nodig heeft, zijn we gericht bezig met de oplossing in plaats van het probleem.

Bij ons krijgt elke individuele leerling tijdens de begeleiding een unieke aanpak waarbij we rekening houden met het leertempo, het niveau en de sterke en zwakke punten van de leerling. Wij willen het maximale en het beste uit elke leerling halen, zodat zij kunnen slagen in hun toekomst. Ontdek wat wij voor jou en jouw kind kunnen betekenen bij Leren en Slagen!

Contactgegevens

Floris van Adrichemlaan 98
2035 VD Haarlem

Contactpersoon: Sobhi Achtitah

  • 0640972448
  • www.lerenenslagen.nl

Specialisaties

Brugklasbegeleiding, Huiswerkklas, training, Begrijpend Lezen, individuele bijles, cito/ entreetoets/ NIO begeleiding, examentraining

bel mij terug stuur instituut bericht