Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
AFTER’S COOL Kralingen Adamshofstraat 2

AFTER’S COOL Kralingen Adamshofstraat 2

AFTER’S COOL Kralingen Adamshofstraat 2

AFTER’S COOL Rotterdam Kralingen bestaat sinds september 2007. Gevestigd in een modern, licht pand in een zijstraat van de Lusthofstraat in Kralingen. Sinds 2013 hebben wij naast nummer 48-50 ook het buurpand: nummer 52-54. In dit nieuwe pand hebben we huiswerkbegeleiding en extra ruimte voor bijlessen, trainingen en Remedial Teaching.

Wij helpen de leerlingen de voor hun meest geschikte leermethoden toe te passen en leren ze zelfstandigheid aan, dit alles onder toezicht van getrainde begeleiders. Met aandacht en veel structuur helpen wij uw kind op positieve wijze. Wij leren het ze zelf te doen!

Op deze vestiging bieden wij al onze diensten aan. Dat betekent: huiswerkbegeleiding, bijles, coaching, alle trainingen, Remedial Teaching en Diagnostiek. Zo geven wij entreetoetstraining voor leerlingen uit groep 7, CITO-toetstraining voor leerlingen uit groep 8 en de brugklasvoorbereidingstraining voor een goede aansluiting van basisschool naar middelbare school.

Contactgegevens

Adamshofstraat 52
3061 ZG Rotterdam

Contactpersoon: Anne van der Mik MSc

  • 06 39000842
  • 070 3589930
  • www.afterscool.nl

Specialisaties

huiswerkbegeleiding/ studiebegeleiding, bijles, cito/ entreetoets/ NIO begeleiding, diagnostiek, examentraining, remedial teaching, studiekeuze/ beroepskeuze

bel mij terug stuur instituut bericht