Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
AFTER’S COOL Cygnus Gymnasium Amsterdam

AFTER’S COOL Cygnus Gymnasium Amsterdam

AFTER’S COOL Cygnus Gymnasium Amsterdam

Amsterdam Cygnus Gymnasium – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Amsterdam verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Cygnus Gymnasium. Allemaal binnen de muren van je eigen school. In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen!

De vestigingsmanager is op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Deze vestiging van AFTER’S COOL is gevestigd op het Cygnus Gymnasium te Amsterdam en daarmee specifiek bestemd voor huiswerkbegeleiding voor leerlingen van deze school. Wij bevinden ons op de eerste verdieping.

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op het Cygnus Gymnasium. De begeleiding op deze vestiging is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen en gaat direct na schooltijd van start in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. Tijdens de begeleiding kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Uiteraard zijn onze medewerkers goed bekend met het gymnasiale onderwijs dat op het Cygnus Gymnasium wordt gegeven en de cultuur op school. Wij staan in nauw contact met de afdelingsleiders, mentoren en docenten. Hierdoor weten wij goed wat er speelt bij de leerlingen en kunnen we daar ook op inspelen.

Voor meer informatie over onze samenwerking met het Cygnus Gymnasium of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Vrolikstraat 8
1091 VG Amsterdam

Contactpersoon: Chilot van Slooten

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles, cito/ entreetoets/ NIO begeleiding, diagnostiek, examentraining, remedial teaching, studiekeuze/ beroepskeuze

bel mij terug stuur instituut bericht