Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
AFTER’S COOL Den Haag Weissenbruchstraat

AFTER’S COOL Den Haag Weissenbruchstraat

AFTER’S COOL Den Haag Weissenbruchstraat

AFTER’S COOL Den Haag – Weissenbruchstraat

Den Haag Weissenbruchstraat – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In het Benoordenhout in Den Haag verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op de Weissenbruchstraat. In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen!

De vestigingsmanager is op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar. 

Over deze locatie

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op de Weissenbruchstraat. De huiswerkbegeleiding op deze vestiging is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen. We bevinden ons op een mooie locatie waar wordt gewerkt in huiselijke, lichte en gezellige ruimtes.

Op onze vestiging in het Benoordenhout kunnen leerlingen van alle scholen en alle niveaus terecht. Onze deur staat altijd open voor kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken en weer grip op hun schoolwerk willen krijgen. Wij werken aan leermethodes, planning, bieden ondersteuning bij leerproblemen of kunnen deze vaststellen door middel van onze diagnostische toetsen.

Tijdens het verzorgen van de begeleiding kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Voor meer informatie over de Weissenbruchstraat of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Weissenbruchstraat 3
2596 GA Den Haag

Contactpersoon: Charlotte de Prez

Specialisaties

huiswerkbegeleiding/ studiebegeleiding, bijles, cito/ entreetoets/ NIO begeleiding, diagnostiek, examentraining, remedial teaching, studiekeuze/ beroepskeuze

bel mij terug stuur instituut bericht