Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
AFTER’S COOL Hillegersberg-Schiebroek

AFTER’S COOL Hillegersberg-Schiebroek

AFTER’S COOL Hillegersberg-Schiebroek

Sinds oktober 2013 verzorgt AFTER’S COOL huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen  op Hockey Club Rotterdam in Hillegersberg. Bij HC Rotterdam kunnen kinderen onze begeleiding bij het leren en maken van huiswerk op één plek combineren met de hockeytraining.

Voor leden en niet-leden!
Onze vestiging in Hillegersberg is goed te bereiken voor alle leerlingen uit Schiebroek, het Molenlaankwartier, Hillegersberg en Bergschenhoek. Alle leerlingen zijn welkom! AFTER ‘S COOL maakt gebruik van de voorzieningen van HCR, en met dezelfde werkwijze als op de andere vestigingen, helpen wij zowel leden als niet-leden met hun huiswerk. Met veel structuur, regelmaat en betrokkenheid zijn wij doelgericht aan het werk. Het is voor ons belangrijk dat wij ook hier kinderen leren zelfstandig te leren.

Naast huiswerkbegeleiding biedt AFTER’S COOL ook bijlessen, remedial teaching, diagnostisch onderzoek en trainingen aan. Zo geven wij entreetoetstraining voor leerlingen uit groep 7, CITO-toetstraining voor leerlingen uit groep 8 en de brugklasvoorbereidingstraining voor een goede aansluiting van basisschool naar middelbare school.

Contactgegevens

Hazelaarweg 2
3053 PM Rotterdam

Contactpersoon: Janneke Verschoof

  • 06 39000803
  • 070 3589930

Specialisaties

huiswerkbegeleiding/ studiebegeleiding, bijles, cito/ entreetoets/ NIO begeleiding, diagnostiek, examentraining, remedial teaching, studiekeuze/ beroepskeuze

bel mij terug stuur instituut bericht